Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Čiužiniai

Čiužinys SMART SENSE (21 cm)

4.5/5
(4 pirkėjo(-ų) įvertinimai)
Čiužinys SMART SENSE (21 cm)
0
eur
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Čiužinys SMART SENSE (21 cm)
Čiužinys su avies vilnos sluoksniu, suteikia skirtingus pojūčius poilsio metu.
Asimetriškas čiužinys su nepriklausomomis spyruoklėmis, priklausomai nuo padėties sukuriantis įvairius pojūčius besiilsint. Minkštoji pusė su avies vilnos sluoksniu apgaubia miegantįjį šiluma ir jaukumu, o kietesnioji dovanoja vasaros pievelės vėsą. Čiužinys Sense – tiems, kam svarbus komforto pojūtis bet kokiu metu.


Nuimamas užvalkalas
 1  Užvalkalas pagamintas iš praktiško trikotažinio audinio Jersey, dėl to jo priežiūra yra nesudėtinga. Audinys Jersey minkštas ir elastingas prisilietus, malonios tekstūros, nesiglamžo, atsparus dėmėms, neleidžia daugintis bakterijoms ir dulkių erkutėms.
Smartflex
 2  Moderni elastinė porėtos struktūros medžiaga su dalinai uždaromis akutėmis. Tokia struktūra suteikia medžiagai galimybę vėdintis ir kartu išlaiko elastingumą.
Kokoso pluoštas
 3  Natūrali medžiaga iš presuoto kokoso riešutų pluošto, įmirkyto lateksu. Naudojama siekiant suteikti čiužiniui kietumo.
Smartpocket Pro 5-Zone
 4  Patobulintas klasikinis nepriklausomų spyruoklių blokas (256 vnt / m2) su penkiomis skersinėmis standumo zonomis, leidžiančiomis kūnui pasirinkti optimalią padėtį patogiam ir sveikam poilsiui.
Baldinis tinklelis
 5  Apsauginis tarpinis sluoksnis, atskiriantis spyruoklių bloką nuo minkštų dangos sluoksnių. Padeda išvengti ankstyvo sudedamųjų dalių susidėvėjimo.
Smartflex
 6  Moderni elastinė porėtos struktūros medžiaga su dalinai uždaromis akutėmis. Tokia struktūra suteikia medžiagai galimybę vėdintis ir kartu išlaiko elastingumą.
Avies vilna
 7  Minkštas šildantis tarpsluoksnis iš natūralios avies vilnos. Vilnos plaukeliai sutvirtinti termofikacijos metodu, todėl medžiaga ypač atspari susidėvėjimui.

Pagaminta Baltarusijoje

#100293