Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Antčiužiniai

Kokosinis antčiužinis KARINA

4.3/5
(7 pirkėjo(-ų) įvertinimai)
Kokosinis antčiužinis KARINA
0
eur
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Kokosinis antčiužinis KARINA
Iš kokoso plaušo pagamintas sluoksnis padaro čiužinį standesnį. Šios medžiagos labai svarbi savybė yra išskirtinis laidumas orui ir standumas. kokoso plaušas pasižymi antibakterinėmis savybėmis, todėl ilgą laiką išlieka tvirtas ir elastingas net esant dideliai drėgmei. Kokoso plaušas čiužinius daro ypač tvirtus ir ilgaamžius. Jie pasižymi puikia ventiliacija, todėl ilsėtis ant čiužinio su kokoso užpildu nebūna per karšta. Kuo storesnis kokoso plaušo sluoksnis įdedamas į čiužinį, tuo gaminys tampa kietesnis. 
 
 
Karina – antčiužinis pagamintas iš 2 cm kokoso pluošto. Tai kieto paviršiaus, ypatingai laidžios orui struktūros gaminys, todėl miegodamas žmogus mažiau prakaituoja.   Antčiužiniu galite paaukštinti ar pakietinti lovą, taip pat išlyginti visus nelygumus ar tarpus, jei tokių yra bei prailginti čiužinio tarnavimo laiką. Suteikia patogumą.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio. Iš abiejų pusių daigstytas antialerginia putlia medžiaga 150g/m2. Užvalkale yra užtrauktukas, kurio pagalba jis yra lengvai nuimamas. Prireikus galima skalbti iki 40oC temperatūroje.
 
 
Antčiužinio aukštis su užvalkalu apie 3cm
 
Antčiužinio branduolį sudaro:
  • Kokoso pluoštas - 2 cm
  • Antčiužinio aukštis su užvalkalu: apie 3 cm
Garantija - 2 metai 
 

Pagaminta Lietuvoje

#69954
Mes rekomenduojame